Hartelijk dank iedereen

Lieve Buurtkampeerders, sponsors, programmamedewerkers & vrijwilligers,

Hartelijk dank voor jullie aanwezigheid, gezelligheid en inzet op de Buurtcamping Flevopark 2018. Wat wonen er toch veel leuke mensen in Oost!

Wij vonden het weer een geslaagd weekend. We hopen dat jullie ook genoten hebben en veel buren hebben leren kennen.

Hierbij bedanken we graag onze sponsors zonder wie De Buurtcamping in het Flevopark niet mogelijk geweest was. Een overzicht van al onze sponsors staat op onze website. Speciale dank voor de Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Oost, Camping Zeeburg, Jeugdland Maakland, Hartog’s Volkoren, Telfort, Student Verhuis Service en AH op het Land van Cocagneplein.

Ook heel veel dank aan iedereen die meegewerkt heeft aan het programma, zie lijst. Wil je ergens gaan sporten, dansen, mediteren of tuinieren, je kunt ons mailen voor de contactgegevens. Als je je voor 1 oktober aanmeldt als lid bij Badmintonvereniging Zeeburg ontvang je 25% korting op de contributie voor het eerste jaar.

Stuur je mooie foto’s of video’s naar flevopark@debuurtcamping.nl. Ben je iets kwijt, laat het weten op Facebook. En als er iemand bij thuiskomst een walkie talkie (zwart met geel, merk Alecto) een slipper, sandaaltje, zonnebril of een blauwe sleutel heeft gevonden, stuur ons dan ook een bericht, wij weten wie het kwijt is. Bijzondere verhalen voor in De Pleerol, de Buurtcampingkrant, kunnen gemaild worden naar gracia@debuurtcamping.nl

Voor iedereen die een vragenlijst ingevuld heeft, bedankt en we zullen volgend jaar rekening houden met jullie feedback. En als je nu al wilt opgeven als beheerder of vrijwilliger voor volgend jaar, dan kan dat!

Tot slot willen we jullie allemaal nog een hele fijne zomervakantie wensen en we hopen jullie allemaal terug te zien in Oost of in het Flevopark in 2019!

Liefs van Het Buurtcamping Flevopark Team