De kaartverkoop voor de camping is gestart

Voor de liefhebbers van badminton, hoelahoep, BBQ, zingen bij het kampvuur en kamperen hebben wij goed nieuws. De kaartverkoop voor De Buurtcamping Flevopark is gestart!

Wil je genieten van een relaxte vakantie en leuke nieuwe mensen leren kennen uit je eigen buurt? Boek dan nu je tent voor het weekend van 20 t/m 22 juli 2018. Nodig je buren of je vrienden uit de buurt ook uit. Dan maken we er met zijn allen weer een onvergetelijk weekend van. Want Oost West is Oost Best. En door De Buurtcamping wordt Oost nog beter!

De kampeerprijzen zijn, net als vorig jaar, 15 euro per tent en 15 euro per persoon. Kinderen t/m 12 jaar kamperen gratis. Heb je een stadspas en breng je die ook mee naar de camping, dan kun je boeken voor € 2,50 (per persoon en per tent).

We hopen ook dit jaar weer op donaties, zodat kamperen mogelijk wordt voor alle buurtbewoners. Sponsors zijn natuurlijk ook van harte welkom, net als kampeerspullen en iedereen die ons mee wil komen helpen. Ben je een sterke man of vrouw, EHBO-er? Goed in het opzetten van tenten of heb je andere talenten? Stuur een bericht naar flevopark@debuurtcamping.nl.